Bloggers

Jacobi

IMG_5544-verkleind (1)Vorig jaar is dit Arnhemse meisje een Arnhemse moeder geworden van Ysbrand. Of moet ik Zeeuws meisje zeggen, wat Arnhemse moeder is geworden? Mijn roots liggen in Zeeland. Door mijn studie Communicatie ben ik in Gelderland beland en uiteindelijk de Fries van mijn leven tegen gekomen. Het strand en eilandgevoel liggen inmiddels al wat jaartjes achter me en ik voel me aardig ingeburgerd in het heuvelige Arnhem.

Mijn naam is Jacobi Kuipers en ik mag gaan bloggen op Arnhemse Moeders. Hier heb ik erg veel zin in. Behalve mijn ervaringen als moeder kunnen jullie ook zakelijke blogs verwachten. Sinds oktober 2013 ben ik zelfstandig ondernemer van webshop Apenkopje. Hier vind je unieke en nieuwe merken kinderkleding voor jongens tot 5 jaar. Inmiddels ben ik ook aan het uitbreiden met accessoires. De webshop is op dit moment mijn werk en dit combineer ik met het thuismama zijn.

Of misschien moet ik het wel omdraaien. Dit gaat zeker niet altijd over rozen en ik vind het geweldig dat ik jullie hierin mee mag nemen. Mijn blogs zijn open, eerlijk, kritisch, met een lach of een traan. Jullie zijn uitgenodigd om mijn verhalen te lezen en ik hoop dat ik jullie inspireer of misschien zelfs motiveer.

Lieve groet van Jacobi

Previous post

Marleen Janssen

Next post

De mythe van de emancipatie? Deel 3: Werkende moeders

The Author

Jacobi Kuipers

Jacobi Kuipers