Bloggers

Linda

LindaVriesen-webArnhemse moeders…. lang heb ik gedacht dat ik mezelf nooit een moeder zou kunnen en mogen noemen. Hier gaat een heel verhaal aan vooraf, maar ik zal niet gelijk in mijn eerste blog alles al uit de doeken doen. Laat ik me eerst maar eens even voorstellen.

Ik ben Linda, 35 jaar, geboren en getogen in Arnhem. Of nou ja… bijna helemaal getogen, want vanaf mijn geboorte tot mijn 7e jaar heb ik in het leuke dorp Gendt gewoond. Mijn ouders zijn allebei Ernemmers en misten de grote stad op een gegeven moment toch wel, dus op mijn 7e verhuisden wij weer naar Arnhem. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje (geboren in 2011).

Zwanger worden en blijven is een wonder, net zoals een gezonde baby baren.
Onze weg naar een kindje was heel erg lang, met veel hobbels en bochten.
Inmiddels zitten wij aan de goede kant van de streep, zoals onze gynaecoloog het zo mooi zei.

Ik ben fotograaf en heb mij gespecialiseerd in zwangerschaps-, geboorte-, newborn- en gezinsfotografie. Tijdens mijn studie aan de fotovakschool had ik nog geen idee in welke richting ik mij wilde specialiseren, pas na onze lange reis wist ik het zeker…. Ik wilde alles fotograferen wat te maken had met zwanger zijn, bevallen en kleine ieniemienie babytjes.

In mijn blogs zal ik jullie meer vertellen over mijzelf, onze lange reis, mijn werk als fotograaf en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik wens jullie heel veel leesplezier!

De foto’s die ik maak kan je bekijken op mijn website: www.lynnvriesenfotografie.nl

Previous post

Shirtworstelen

Next post

Snot en ballonnen

The Author

Linda Vriesen-Spaan

Linda Vriesen-Spaan

Ik ben Linda, 35 jaar, geboren en getogen in Arnhem. Inmiddels ben ik alweer ruim 3,5 jaar getrouwd en heb ik een zoontje van ruim 2 jaar.
Ik ben fotograaf en gespecialiseerd in zwangerschaps-, geboorte-, newborn- en gezinsfotografie. Ik fotografeer zowel in mijn (thuis)studio als op locatie.