Bloggers

Monique Arts

Monique Arts, docent Zwangerfit ArnhemMijn naam is Monique Arts en ondanks dat ik geen echte Arnhemse moeder ben (ik woon in Wijchen), voel ik me er wel een beetje eentje. Zelf ben ik naast trotse moeder van een dochter van 5 en een zoon van 3, als (bekken)fysiotherapeut en NVFB- Zwangerfit®-docent werkzaam in Arnhem (Elderveld). Ik heb dan ook al veel zwangere- en (pas)bevallen Arnhemse moeders mogen leren kennen.

Vanwege mijn grote affiniteit met deze doelgroep heb ik besloten mij te gaan specialiseren als bekkenfysiotherapeut, om zo veel betere en gespecialiseerdere behandelingen te kunnen geven. Niet alleen aan zwangere- en bevallen vrouwen trouwens.

Ik wil als blogger proberen om regelmatig een onderwerp aan de orde te stellen waarvan ik vind dat iedere (Arnhemse) moeder af zou moeten weten. Mijn missie is om meer bekendheid te geven aan mijn geweldige vak, wat nog vaak onbekend is. Waarom? Veel te vaak blijven mensen rondlopen met klachten waar veel aan is te doen en dat blijf ik ontzettend zonde vinden. Hoeveel moeders denken er niet dat het erbij hoort dat je wat (druppels/scheutjes) urine verliest als je met je kind op de trampoline springt? Veel te veel, dat weet ik zeker. En nee, dat hoort niet en er is vaak heel veel aan te doen!

Monique

> Lees alle blogs van Monique 

Geen blogs van Monique missen?
Abonneer je op de e-mailnieuwsbrief!

button abonneren

Previous post

1e blog: de laatste loodjes...

Next post

Er is een filmster onderweg!

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.