Bloggers

Sandra

Sandra Arnhemse MoedersHallo!

Zoals alle bloggers hier op Arnhemsemoeders.nl ga ik me ook voorstellen.
Ik ben Sandra 22 jaar en moeder van een prachtige zoon van 17 maanden, Damian. Ook ben ik met Nick, een hele lieve man, getrouwd.

Wij wonen met zijn drieën in Arnhem sinds de geboorte van Damian. Ons leven is heel erg druk. Wij studeren allebei, Ik op de HAN in Nijmegen, waar ik in mijn derde jaar van Moleculaire biologie zit, en mijn man volgt een deeltijd opleiding om opticien te worden en werkt daarnaast bij een opticien. Damian gaat daarom van maandag tot donderdag naar de kinderdagverblijf. Hoewel ons leven best druk is genieten wij toch met zijn drieën.
In het weekend doen we leuke dingen met ons boefje en we gaan vaak op bezoek bij allebei de opa’s en oma’s van Damian. Heerlijk zijn die momenten met mijn gezinnetje.

Ik vind het heel leuk dat ik voor Anhemse moeders mag bloggen. Als studerende moeder ga ik natuurlijk bloggen over het combineren van een studie en gezinsleven, maar ook over onderwerpen in het wetenschap die ik interessant vind (en voor andere moeders ook interessant zijn) om te delen en mijn passie voor mode.

Nu weten jullie iets meer over mij. Tot mijn volgende blog!

Groetjes,
Sandra Boswinkel

Previous post

Emma

Next post

Hoera! 1 jaar oud - een terugblik

The Author

Sandra Boswinkel-Hieltjes

Sandra Boswinkel-Hieltjes