Bloggers

Claudia Leenaars

Hee, Arnhemse Moeders, ik ben Claudia, geboren in Arnhem en woon nu in Velp met mijn partner en dochter van zeventien maanden. In het dagelijkse leven geef ik training, coaching en workshops op gebied van Mindfulness, Ontspanning en Stressmanagement.

Het is mijn passie om mijn kennis hierover te delen en anderen hiermee te inspireren. Ik verheug mij er dan ook op om mijn tips en mindful leven met jullie te delen via het blog van Arnhemse moeders.

Deze zomer zijn er tips en verhalen over mindful en ontspannen op vakantie gaan, vakantie houden en weer thuiskomen. Hoe zorg je dat je jouw hoofd koel houdt ondanks de inpakstress en filestress. Of hoe zorg je ervoor dat je jouw stress wat makkelijker loslaat tijdens de vakantie? Allemaal dingen die mij bezig houden tijdens het dagelijkse (vakantie)leven. En dingen die ik graag met een mindful blik onderzoek, zodat ik ondanks alle drukte en stress toch ontspannen kan leven. Dat is iets wat ik iedereen gun. Veel (lees)plezier gewenst. En heb je zelf nog leuke tips of iets te delen? Leuk! Dan hoor ik het graag!

Groeten, Claudia Leenaars

Website: www.zhoo.nl

Previous post

Festival: De Luie Hond

Next post

Review: tekenen Crayola potloden en stiften

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.