Bloggers

Claudia van Haeften

Als moeder van 6 kinderen, 5 prachtige meisjes en een geweldige zoon, communicatie professional, blije eigenaar van 2 honden, getrouwd en sinds 30 jaar woonachtig in Arnhem, vind ik het heel erg leuk mee te gaan werken aan  Food blogs op Arnhemse Moeders.

We zijn allemaal overtuigd van de noodzaak van goed en gezond eten, maar we kennen ook zonder uitzondering de trek naar de Mac (ik hoef dat logo maar te zien en het water loopt me in de mond bij het idee aan een Big Mac met grote aardbei milkshake en dubbel mayo bij de grote portie frites), broodjes kroket (jawel ook met dubbel mayo) en zalige romige ijsjes van de ijssalon met een flinke toef slagroom.

En toch is het roer om bij mij, en daarmee zijn ook de dagelijkse uitgebreide etentjes hier in de keuken anders qua invulling, waar de kids en mijn eega overigens zonder uitzondering positief op reageren. Ik vertel jullie er heel graag meer over, want is namelijk een wereld voor me opengegaan. Niet alleen verliezen we hierdoor gewicht (heel langzaam maar wel effectief), zien we er beter uit, voelen we ons ook beter, hebben meer energie. Ik vind het echt een sport om hier alles over te weten, te leren, en mijn kennis en tip & tricks hierover te delen.

Mijn omgeving weet dat ik altijd alles heel intensief uitvoer, dus ik ga deze maand beginnen met een Health Coach training na een eerste workshop. Zondig ik nooit meer nu mijn focus op superfood ligt? Natuurlijk wel! Maar ik probeer het toch steeds gezond te houden en snack met ongebrande noten, druiven en kaas, en heb een ander boodschappenlijstje (waar mijn vrienden van Albert trouwens qua marketing perfect op inspelen). Ik kijk ernaar uit mijn recepten met jullie te delen, te vertellen over de supplementen die we gebruiken, wat de werking van gezond voedsel op je ingewanden en organen is en uiteraard deel ik tips over waar je een avondje feestelijk uit eten kunt gaan, terwijl je toch je hernieuwde zienswijze voor eten kunt gebruiken. Eten is en blijft een (sociaal) feestje en we praten er allemaal veel over. Ik hoop dat mijn blogs hier aan positieve bijdrage aan gaan leveren.

Tot gauw!

Claudia van Haeften-Coert

Website: www.claudiavanhaeftencommunicatie.nl

Previous post

Lieve mama,

Next post

Nieuw in Arnhem: 3D geboorteborden

The Author

Claudia Van Haeften

Claudia Van Haeften

Hi, ik ben Claudia, een vrolijke, gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die steeds de positiviteit behoud, in oplossingen denkt en die graag effectieve verbeteringen aan wil brengen. Dit doe ik graag door me te richten op de communicatie, om daarmee concreet verbindingen tussen mensen en merken te realiseren. Als moeder van 6, echtgenote, en trotse oma van 2 heerlijke kleinzonen besef ik dat ik enorm geboft heb. Is alles perfect? Natuurlijk niet! Ik ben tevreden, en altijd weer op weg naar juist dat beetje meer ;-).