Bloggers

Dorien

Dorien Stoll ArnhemIk ben Dorien Stoll, 34 jaar. Nieuwe blogger bij Arnhemse moeders, getrouwd en samen hebben wij 2 prachtige zoons van bijna 2 en 5 jaar oud.

Ik geloof dat het dit jaar alweer 15 jaar is dat we in Arnhem wonen. We begonnen in een appartement midden in de stad, we hoorde de paardenvoetjes elk weekend om 2 uur ‘s nachts vanaf het politiebureau naar de korenmarkt lopen. Wat een plezier hebben we daar gehad. We kwamen beide uit een dorp en de beleving van een stad als Arnhem was bijzonder. Ik had toen al het gevoel hier te willen blijven wonen.

Na 4 jaar vertrokken we naar Arnhem zuid, een groene woonwijk en een rijtjeswoning, heel anders. Hier hebben we onze kinderen gekregen en de oudste gaat inmiddels alweer naar school. Wat een ervaring weer, een heel nieuw ritme en wat is hij enorm gegroeid.

Ik ben van de wijk gaan houden en tegenwoordig organiseer van alles, van koffie-ochtenden tot kinderdisco’s en onlangs een kinderbeurs. Ontzettend leuk om te doen.

Daarbij heb ik afgelopen jaar een goede poging gedaan tot het runnen van een webshop. Helaas mocht het niet rendabel zijn en heb ik besloten hier in april mee te stoppen. Ik heb er vertrouwen in dat er komend jaar weer wat anders op mijn pad zal komen.

Ook ben ik afgelopen maanden bezig geweest met het schrijven van een boekje ‘Zakcentje, 75 manieren om origineel geld te verdienen’ Dit is met veel enthousiasme door verschillende organisaties opgepakt en het boekje verkoopt zichzelf nog steeds. Hier ben ik ontzettend trots op.

Zoals je kunt lezen, er is hier in huis altijd iets te beleven. Ik hoop dat ik jullie met mijn blogs een kijkje in mijn leven kan geven.

Veel leesplezier!

 

 

Previous post

3. Instellingen

Next post

Esther

The Author

Dorien Stoll

Dorien Stoll

Ik ben Dorien Stoll, moeder van 2 prachtige wondertjes die inmiddels alweer bijna 2 en 5 jaar oud zijn. De oudste gaat elke dag helemaal happy naar school. De jongste is heel anders dan de oudste, hij doet het allemaal wat rustiger aan en heeft al veel meegemaakt in zijn jonge leventje. Dus alles op zijn tempo. Wij hebben vol vertrouwen geduld.

Ik woon inmiddels alweer 15 jaar met mijn man in Arhem. In deze tijd ben ik van de stad gaan houden. Ik vind het een heerlijk gegeven dat mijn kinderen hier opgroeien.

In mijn vrije tijd organiseer ik vrijwillig evenementen en activiteiten in de wijk, op deze manier ben ik altijd druk.
Ook zit ik bij het oudertoneel van de basisschool en ben ik bezig met de promotie van mijn onlangs uitgebrachte boekje 'Zakcentje'