Bloggers

Ilona Annema

Even voorstellen. Ik ben Ilona, 31 jaar en sinds 9 jaar wonend in Arnhem met mijn man en dochter Philou (5 weken). Voor mijn werk ben ik de hele dag met eten bezig, hoe lekker is dat? Ik ben namelijk werkzaam als marketing manager voor verschillende buitenlandse voedingsbedrijven. Ik breng hun producten op de Nederlandse markt en reis daarvoor heel Nederland af en breng ook regelmatig bezoekjes aan het buitenland.

De foodtrends volg ik op de voet en foodevents en foodfestivals staan vaak op mijn agenda. Sinds dit jaar zijn we ook gestart met ons eigen merk ‘ Van Haver Tot…’ . Met dit merk brengen we producten op de markt die op basis van haver zijn gemaakt. Ik ben namelijk gek op haver!!! Ik vind het super leuk om op Arnhemse Moeders mee te bloggen over alles wat te maken heeft met food.

Previous post

Mam op stap: Dreamfields

Next post

Het kan ook anders

The Author

Ilona Annema

Ilona Annema

Mama van dochter Philou (juni 2015). 31 jaar geleden geboren in Friesland, sinds 11 jaar samen met een Limburger en sinds 9 jaar woonachtig in het prachtige groene Arnhem. Houd van sporten (hockey, hardlopen en mountainbiken), gezond eten (ben gek op haver) en verre reizen maken.