Bloggers

Mieke – On a fashion mission voor Arnhemse Moeders

Eerst een bekentenis… Ik ben Mieke Kosman, 33 jaar en eigenlijk geen officiële Arnhemse Moeder. Nijmegen is namelijk de stad waar ik met man Joey en zoon Axel (2 jaar) woon. Maar, ik heb het geluk dat ik al 5 jaar bij een hele fijne modezaak in Arnhem werk. Het beste van 2 mooie steden mag ik ervaren. Als het om mode gaat is Arnhem natuurlijk dé modestad. Een fantastische stad waar veel te beleven valt.

Deze belevenissen maar ook persoonlijk ervaringen op het gebied van mode wil ik graag met Arnhemse Moeders delen. Als moeder heb je in je drukke leven namelijk niet altijd de mogelijkheid om alles zelf uit te zoeken. Maar jij en je gezin willen er toch leuk uit zien en op de hoogte blijven. Als modeblogger wil ik jullie in je drukke leven vermaken, inspireren, op ideeën brengen en tips geven op modisch vlak. Goede winkeladressen, leuke evenementen, mooie kinderkleding, fijne positiekleding, inspirerende ontwerpers maar ook oplossingen voor modeproblemen. Ik ga op ontdekkingstocht in Arnhem en omgeving en hou jullie op de hoogte.

 

Previous post

Inspiratieblog - Hulde aan Jae West

Next post

Ergernis nummer #3 - macho gedrag

The Author

Mieke Kosman

Mieke Kosman

Moeder (33) van Axel (2013) en getrouwd met Joey. Woont in Nijmegen en werkt in Nijmegen als onderwijsassistent en ook al 5 jaar in Arnhem in een bekende modezaak. Heeft Aardrijkskunde en Modestyling gestudeerd. Houdt van concerten, festivals, kunst, winkelen en natuurlijk mode. Dol op Pinterest.