Bloggers

Rita Stronks

Best lang geleden (24 jaar is dochter Selma) werd ik Arnhemse moeder. Ik ben getrouwd met Jaap en woon al sinds de tachtiger jaren in Arnhem.

Omdat ik op mijn tiende al tante werd is volgens mij mijn passie voor het jonge kind ontstaan en die is gebleven. Op verschillende manieren heb ik er ook mijn werk van gemaakt. Op dit moment richt ik me met interieuradvies op de ruimte waar het jonge kind buitenshuis verblijft: kinderopvang en basisschool. Een goede harmonieuze ruimte met daarnaast een goed aanbod aan materialen heeft een positief effect op het welbevinden van het jonge kind.

Ik heb ook een nul-urencontract bij de Stichting Peutercentra in Arnhem waar ik dus  geregeld peuters en jonge ouders ontmoet.

Mijn interesses zijn breed, maar de blogs zullen altijd te maken hebben met het jonge kind: geluid, voeding, natuur, boeken, verwondering, duurzaamheid, stilte

Previous post

Sportschool alternatieven

Next post

Mijn favoriete Arnhemse foodspots

The Author

Rita Stronks

Rita Stronks

Al vanaf mijn tiende levensjaar ben ik gefascineerd door het jonge kind en het werd de specialisatie tijdens mijn opleiding (HBO) en werkplekken.
Nu, 47 jaar later kijk ik nog steeds met veel verwondering naar het jonge kind en het verveelt geen moment. Graag deel ik mijn kijk met de lezer.