BlogBloggers

Even voorstellen… Galina

Hé, jij bent die wasbare-luier activist toch?

Ja! Ik ben die wasbare-luier activist. Jullie hebben wellicht mijn eerdere blog hierover al gelezen.  Gelukkig ben ik nog meer dan alleen wasbare luier activist! Ik ben moeder van een hele lieve dochter, echtgenoot van een minstens net zo lieve man, promovendus aan de universiteit, Schuytgraaf-bewoner, eeuwige sport-uitsteller, koffie-liefhebber en vanaf nu dus ook blogger voor Arnhemse Moeders!

Lisa en ik kennen elkaar van de zwangerschapscursus, waar we gezellig samen dik werden, samen de heftige hitte van de zomer doorstonden, nog net niet samen bevielen (zij op maandag, ik op dinsdag; zij een zoon, ik een dochter), daarna samen de zwangerschapskilo’s te lijf gingen in een heuse buggy bootcamp, en nu samen de zorg voor zwangeren bespreken in de Moederraad.

Ik zal bloggen over alle dingen die ik tegenkom als moeder in het dagelijks leven. Dat zijn natuurlijk wasbare luiers, maar ook borstvoeding en kolfkamers, consultatiebureau- en kinderopvangperikelen, slapeloze nachten, slaapvolle dagen, snotkusjes en -knuffels, regenachtige en zonnige dagen (letterlijk en figuurlijk) en het combineren van werk en gezin. Ik heb er nu al zin in, en hoop jullie ook!

Previous post

Moederraad: half jaar na bevalling gesprek met verloskundige

Next post

Dit zou ik anders doen bij een mogelijke derde bevalling

The Author

Galina Leoné - Van der weert

Galina Leoné - Van der weert