BlogBloggers

Sevilla Leisberg

Hi Ladies,

Dit is m’n allereerste blog voor Arnhemse Moeders. In deze korte blog ga ik me even voorstellen. Daar gaan we dan!
Ik ben Sevilla 29 jaar en alleenstaande moeder van twee kinderen, die allebei al lekker aan het puberen zijn. Lisa en ik hebben elkaar ontmoet vanuit onze gezamenlijke passie: het versterken van moeders. Ik geef dat nu vorm via de stichting waar ik nu deel uit maak: Shiloh-ministries. Een stichting in Ede die zich inzet voor jonge kwetsbare moeders. Voor mij is het bijdragen aan deze stichting een droom die uitkomt!

Daarnaast start ik met een opleiding maatschappelijke dienstverlening. Dat vind ik best spannend, want ik heb al jaren niet meer in de schoolbanken gezeten. Hiervoor heb ik administratief werk gedaan. Ik wilde mijn hart volgen: daarom heb ik mijn baan opgezegd zodat ik kan bijdragen aan de stichting.

Ik heb superveel leuke ideeën en onderwerpen in mijn hoofd om over te bloggen. Ik zal onder andere mijn ervaringen vanuit het moederschap delen, maar ook de spannende reis van weer een opleiding volgen en de combinatie met mijn gezin. Mijn doel is om jullie mee te nemen in mijn ervaringen en om diepgang te brengen.

Ik vind het maar spannend hoor, om mezelf zo voor te stellen! Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jullie verhalen en ideeën. Ik hoop vooral dat jullie veel leesplezier beleven aan mijn blogs.

Liefs,

Sevilla

Previous post

Starten met ondernemen

Next post

Moederraad: half jaar na bevalling gesprek met verloskundige

The Author

Sevilla Leisberg

Sevilla Leisberg