Charming ArnhemLekker eten

Stan en Co Arnhem

Stan en Co Arnhem

​Vanuit mijn werkplek kijk ik uit op het Gele Rijdersplein. De hele verbouwing aan Stan en Co Arnhem heb ik  dus op de voet kunnen volgen. Vooral uit nieuwsgierigheid hoe ze dat grote pand nou gingen inrichten. Toen Stan en Co Arnhem eindelijk haar deuren opende had ik uiteraard al snel antwoord op de vraag waar we onze kerstborrel gingen houden. ​

Stan en co Arnhem: Geen gewoon restaurant

​Stan & Co belooft: een moderne stadscafé die staat voor ’the good life’. Het is het verfijnde zusje van Stan & Co Utrecht, zo staat geschreven op de website. Bij Stan en Co stap je geen restaurant in; maar een tot in de puntjes uitgewerkt restaurantconcept. Over het interieur is tot in detail nagedacht; modern en een tikkeltje industrieel. Er zijn verschillende mooi ingerichte (zit)hoeken en ook van de hoogte is goed gebruik gemaakt. Kijk zelf maar eens rond:

STAN’s keukentafel

Als je in zo’n tof stadscafé bent moet je gewoon op ontdekkingstocht gaan. Daarom kozen we STAN’s Keukentafel in plaats van een a la carte gerecht. STAN’s Keukentafel is een 3 gangen verrassingsmenu geserveerd op een plate die je met 2 of 3 personen deelt. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg (blijft toch belangrijk om te benoemen, gezien mijn Molukse roots).

Kind-proof

Door de ruime opzet is Stan & Co kinderproof. Je rijdt makkelijk binnen met een kinderwagen. Ook zijn er fijne zithoeken waar kinderen gemakkelijk en beschut kunnen spelen. Ook fijn: het toilet heeft een verschoonkussen (hoera!)

​Ik hou d’r van!

​Wat ik zo gaaf vind is dat je bij Stan en Co voor alles terecht kunt. Van ontbijt tot een dansje met Gin Tonics. Arnhem wordt steeds meer mooie foodspots, rijker. Ik hou d’r van!

Sluit je aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem: like Arnhemse Moeders op Facebook!

Previous post

greetz.nl - 2 kaarten voor de prijs van 1 met kortingscode: A160121FOTO.

Next post

Ikenik - Gratis verzending op Koeka

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.