In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dickens Festival

11 december 2016 @ 12:00 - 18:00

Gratis

Het Dickens festival Velp is op 11 december 2016 gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens & nu! Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

In de Emmastraat zullen verschillende theatergroepen en figuranten de 19e eeuw tot leven brengen. Misschien komt Oliver Twist met zijn bende zakkenrollers wel een kijkje nemen. Laat je meevoeren in deze verschillende acts vol humor en verassingen.

Kom samen genieten van prachtige kerstliedjes door verschillende zangkoren, muzikanten en een bijzonder goed strijkkwartet. De organisatie van het Dickens festival Velp is altijd opzoek naar muzikanten die dit leuke festival willen verblijden met bijzondere instrumenten, pakkende nummers en sfeerbepalende geluiden. Het aanmelden als muzikant of koor is nu nog mogelijk!

Gegevens

Datum:
11 december 2016
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
http://dickensfestivalvelp.nl/

Organisator

Dickens Festival Velp
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dickens Festival Velp
Emmastraat
Velp, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
SHARE

Dickens Festival