In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Healthy Moms Food workshop verzorgd door Zeljka Simic

11 mei 2018 @ 19:30 - 22:00

€35

Gezond eten is basis voor een happy healthy lifestyle, dat weten we allemaal. Maar het is best lastig om erachter te komen wat echt gezond is. Moet je nu wel of niet melk drinken? Geef je je kindje gezonde suikervrije speltkoekjes als tussendoortje of kies je voor fruit? Of is helemaal geen tussendoortje misschien wel het gezondst? En wat doe je op zijn/ haar boterham? En op je eigen broodje? Waarom zou je überhaupt brood eten?

Online en in kookboeken is veel te vinden maar de informatie is soms tegenstrijdig en ook niet altijd wetenschappelijk onderbouwd. Hoe bepaal je het onderscheid tussen feit en fabel?

Zeljka is orthomoleculair voedingscoach en neemt je in deze workshop mee in de wereld van gezond eten, speciaal voor jou en je kindje(s). Een programma vol met weetjes, inspiratie, handige tips en een goodiebag met 2 ontbijtopties en twee snack opties voor jou en/ of je kindje!

Wat kun je verwachten?

  • Je leert meer over vetten, eiwitten en koolhydraten; waarom heb je ze nodig, op welk tijdstip van de dag, in welke verhoudingen en in welke voeding zit het?
  • Je leert meer over de specifieke behoeften aan vitaminen en mineralen – voor, tijdens en na je zwangerschap – voor een goede basis voor jou en je kindje(s).
  • Je krijgt handvaten & recepten om snel een gezonde maaltijd met juiste voedingsstoffen klaar te maken voor jou en je kindje(s).

Inclusief: Koffie/thee en een goodiebag met proeverij.

Aanmelden: Zet jezelf hier op aanwezig dan nemen wij contact met je op via Facebook Messenger. Deze workshop organiseren we i.s.m. De Smaakspecialist. Omdat happy healthy moms vaak maar weinig tijd hebben en niet altijd alles zelf kunnen voorbereiden. De producten van De Smaakspecialist zijn biologisch en gewoon te vinden in de supermarkt. Grotendeels onder hun eigen merken zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Gegevens

Datum:
11 mei 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35
Site:
https://www.facebook.com/events/787067014813187/

Organisator

Mom in Balance
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Waaldijk 33 – Slijk-Ewijk
Waaldijk 33
Slijk-Ewijk, 6677 MB Nederland
+ Google Maps
SHARE

Happy Healthy Moms Food workshop verzorgd door Zeljka Simic