In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Klein)kinderen schilderen met Opa & Oma of vader en moeder

4 januari 2014 @ 10:00 - 11:00

€40

Op zaterdag 4 januari 2014 geeft Marjan Smit van Boulevard Magenta een eendaagse workshop ,,Schilderen met je (klein)kind” in Arnhem. Er wordt gewerkt in acryl, alle materialen krijgt u aangeboden en er is geen schilderervaring vereist.
Marjan Smit van Boulevard Magenta legt uit:,,Mijn drijfveer om deze workshop te geven is bij te dragen aan het beleven van fijne, warme en onvergetelijke momenten samen met oma, opa, vader of moeder. Hierbij ga ik uit van het perspectief van het kind.

Hoe digitaal en technisch de wereld ook is; echt iets zelf maken, voelen hoe het schilderij echt jouw schilderij wordt dat door niemand anders zo gemaakt had kunnen worden… dat is een cadeau of zoals één van de moeders na afloop zei:,,Dat zo’n klein mensje zulke krachtige beslissingen kan nemen en ook een echt, gelaagd schilderij op flink formaat (50 x 70 cm) kan maken, had ik nooit gedacht. Ik ga zowel haar als mijn schilderij inlijsten, ze horen echt bij elkaar en zullen ons steeds herinneren aan deze bijzondere dag.”

Gegevens

Datum:
4 januari 2014
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€40

Organisator

http://www.boulevardmagenta.nl/

Locatie

muziekstudio Michiel Ockeloen
IJssellaan 83
Arnhem,
+ Google Maps
SHARE

(Klein)kinderen schilderen met Opa & Oma of vader en moeder