In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing “Ouder en kind in balans met Bach Bloesem Remedies”

9 juni 2018 @ 10:30 - 14:00

€10

Zaterdag 9 juni 2018 geeft Marianque den Draak op de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth, om 10.30 en om 13.00 uur de lezing over Bach Bloesem Remedies.

Op interactieve wijze leert Marianque den Draak (geb. 1961) je niet alleen wat de Bach Bloesem Remedies zijn en kunnen doen, maar ook hoe stemmingen altijd een rol spelen in je leven en hoe je ze kan herkennen.
Als je in een moeilijke situatie zit met je kind of als ouder (een sterfgeval rond een geboorte, een huilbaby, financiële problemen of een ongeluk, enz.) kunnen de Bach Bloesem remedies je heel goed ondersteunen.

Gevoelens, stemmingen en ideeën spelen zich af in de ziel. Gewoontes nestelen zich in de ziel. Als bepaalde overtuigingen, ideeën of reacties zich steeds maar blijven herhalen, spreken we van karaktertrekjes.

Aan het de overtuiging “Zo ben ik nu eenmaal” hoef je niet vast te zitten. Als je kwaliteit zich tegen je keert, kunnen Bach Bloesem Remedies je namelijk helpen om je kwaliteit positief in te zetten. De remedies geven je helderheid en inzicht waardoor je je kan ontwikkelen. Ook bij baby’s en opgroeiende kinderen werken ze ondersteunend!

Gegevens

Datum:
9 juni 2018
Tijd:
10:30 - 14:00
Kosten:
€10
Site:
www.oudersnatuurlijk.nl

Organisator

Marianque den Draak
E-mail:
info@oudersnatuurlijk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fletcher Hotel Doorwerth
Kabeljauwallee 35
Doorwerth, 6865 BL Nederland
+ Google Maps
SHARE

Lezing “Ouder en kind in balans met Bach Bloesem Remedies”