In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Run Mama Run cursus

22 april 2015 @ 09:30 - 3 juni 2015 @ 11:00

€85

Mindful Run heeft een 5-weekse cursus ontwikkeld voor alle moeders die graag willen hardlopen. De cursus bestaat uit Mindfulness oefeningen, ademhalingstechnieken en hardlopen.

Het maakt niet uit of je net bevallen of al langer moeder bent. Hardlopen is een beweegvorm die gemakkelijk in te passen is in je dagelijkse leven en daarom zeer geschikt voor moeders die graag fit en vitaal willen zijn.

Mindful Run leert je hoe je verantwoord en met plezier je conditie op kunt bouwen en hoe je dit het beste kunt combineren met je gezin.

Loop je al langer? Dan leer je in de cursus hoe je meer energie krijgt door een betere ademhaling, hoe je een betere focus krijgt, hoe je gemakkelijker leert lopen en beter kunt ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

De trainster van deze cursus is Dianne. Zij is zelf moeder van 2 kinderen en heeft veel ervaring met hardlopen in combinatie met een gezin. Dianne is zelf astma patiënt en heeft ervaren dat je met de juiste ademhaling zonder problemen kunt hardlopen, ook met een chronische ziekte.

Zie onze website voor meer informatie.

Gegevens

Begin:
22 april 2015 @ 09:30
Einde:
3 juni 2015 @ 11:00
Kosten:
€85
Site:
http://www.mindfulrun.nl/cursus-mindful-run/mindful-run-cursus-moeders/

Organisator

Dianne Schutmaat
E-mail:
info@mindfulrun.nl

Locatie

Chinees Sonsbeek Paviljoen
Zijpendaalseweg 30
Arnhem, 6814 CL Nederland
+ Google Maps
SHARE

Mindful Run Mama Run cursus