In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Run/Walk & Zwanger – Net moeder

19 mei 2019 @ 10:00 - 16 juni 2019 @ 11:30

€95

De zwangerschapscursus Mindful Zwanger Run/Walk & Zwanger – Net moeder duurt 5 weken lang, 1½ uur per week. Op 19 mei van 10.00 – 11.30 uur starten we in het mooie Sonsbeek Park, Arnhem-Centrum.

Deze 5-weekse cursus is laagdrempelig, vernieuwend en ontspannend tegelijk. Elke week staat in het teken van een ander thema. Zo leer je in 5 lessen hoe je zelf veilig en bewust kunt blijven joggen-wandelen tijdens je zwangerschap of kort daarna.

De zwangerschapscursus Mindful Zwanger Run/Walk is er voor als je tijdens je zwangerschap en kort daarna op een veilige manier, zonder prestatiedruk buiten in beweging wilt zijn. En als je in volle aandacht met een gezonde ademhaling door het leven wilt. Je houdt jezelf mentaal en fysiek in balans. Je ervaart meer rust in je hoofd en voelt je energiek.

We gaan je in deze cursus niet leren ‘puffen’ en we gaan ook niet 1½ uur hard trainen.

Wat gaan we wel doen?
We gaan joggen en/of power walken, allemaal op het tempo dat bij jou past. Tussendoor doen we Mindfulness oefeningen, we doen spierversterkende oefeningen, er komen ademhalingstechnieken voorbij en we nemen af en toe de tijd voor een meditatie. Je weet beter met stress om te gaan, je kunt beter bij jezelf blijven en je kunt meer genieten van het moment. Ook straks als je leven als (bijna) moeder een heel andere invulling krijgt.

Hartstikke leuk om tijdens deze periode in jouw leven een stukje met je mee te lopen.

Groet Désirée

Gegevens

Begin:
19 mei 2019 @ 10:00
Einde:
16 juni 2019 @ 11:30
Kosten:
€95
Site:
www.mindfulenfit.nl/groepscursussen/

Organisator

Mindful & Fit – Désirée Holstege
E-mail:
mindfulenfit@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brasserie De Boerderij
Parkweg 2
Arnhem, Nederland
+ Google Maps
SHARE

Mindful Run/Walk & Zwanger – Net moeder