In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkfestival Immerloo

5 juli 2014 @ 14:00 - 6 juli 2014 @ 19:00

Gratis

5 & 6 juli 2014
ImmerlooPark Festival is een festival waar je kunt genieten van theater, kunst en (verre) cultuur.
De locatie is het bosrijke park aan de zuidkant van de weidse Immerlooplas in Arnhem Zuid.
Een festival waar je vooral kunt ontspannen; onderuit in een hangmatje aan de waterkant, met je tanden in een onbekende culinaire delicatesse, met de voetjes in de plas, met je handen in het gras. Op het puntje van je stoel bij een theatervoorstelling, in de wolken bij de poëet of je creatieve handen laten wapperen bij een van de vele workshops. Hollend tijdens het vliegeren op de grote weide, slenterend tijdens een kunst/poëzie-tocht door het park of dansend bij een muziekoptreden uit onbekende streken.

Een festival waar nog nooit een festival geweest is. Een festival zoals nog niet eerder een festival geweest is. Een festival waar natuur, cultuur en kunst in al hun vormen samen komen. En festival voor parkbezoekers, jong en oud, buurtbewoners en festival minnend Arnhem. Een festival door wijkbewoners, kunstenaars, theatermakers, muzikanten, mensen uit allerlei windrichtingen en werelddelen. Een festival om te ontmoeten, verwonderen, verbinden. En bovenal een festival om te vieren.

Dit jaar is het thema water. Water stroomt, water verbindt, water brengt nieuw leven en water is zo aanwezig in dit mooie park aan de Immerloo-plas.

Gegevens

Begin:
5 juli 2014 @ 14:00
Einde:
6 juli 2014 @ 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Immerloo Park

Locatie

Immerloo park
Appelschahof
Arnhem,
+ Google Maps
SHARE

Parkfestival Immerloo