In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Peuterparade op de Noord- en Zuidpool met Jelle in Het Musiater (2-6 jaar)

30 maart 2014 @ 09:30 - 11:00

Eindeloos mooi ijs, bedekt met sneeuw en hier en daar een wak. Plotseling zie je vreemde afdrukken in de sneeuw. Sporen van een ijsbeer? Ga maar op zoek ! Als dat te griezelig is, kun je ook kleine avonturen beleven op de rug van een slimme orka. Misschien ga je een eigen iglo bouwen, op ijsschotsen springen of gauw naar de pinguïn puzzelwand…

De peuterparade is een mooie en intieme theaterervaring voor jonge kinderen vanaf 2 jaar, samen met hun ouders in een heerlijk ongedwongen sfeer. Dit jaar speelt de parade zich af in de wonderlijke sferen op en rondom de machtige Noord- en Zuidpool.

Tijdens de parade is een belangrijke rol weggelegd voor Jelle Amersfoort. Jelle is een alleskunner die iedereen op avontuur mee neemt: zanger, acteur, musicus en ambassadeur van WNF Bamboeclub, de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. Ook andere spannende theatermakers doen mee aan de peuterparade.

Gegevens

Datum:
30 maart 2014
Tijd:
09:30 - 11:00

Locatie

Het Musiater
Bommersheufsestraat 62
Zevenaar, 6901 JZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
SHARE

Peuterparade op de Noord- en Zuidpool met Jelle in Het Musiater (2-6 jaar)