In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving Arnhem zoals workshops, cursussen en activiteiten voor kinderen.

Meld jouw workshop, cursus of evenement aan bij Arnhemse Moeders via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedelige avondcursus verbindend communiceren met je kind

9 december 2014 @ 19:30 - 16 januari 2015 @ 22:00

€25

Als ouder ervaar je dagelijks het belang van heldere communicatie met je kinderen. Die communicatie verloopt helaas niet altijd zoals je graag zou willen, wat frustratie oplevert voor zowel jou als je kind. De workshop ‘verbindend communiceren met je kind’ helpt je te begrijpen hoe jij communiceert en hoe dit anders kan. Het doel is je helpen het contact met je kind makkelijker te laten verlopen. Je leert in te spelen op je kind waardoor begrip en dieper contact ontstaan. Deze workshop is gebaseerd op het model van geweldloze communicatie. Dit is een communicatiemodel dat je helpt te ontdekken hoe je meer openheid, verbinding en verdieping kunt creëren in je relaties met je kinderen, je partner, je familieleden en alle andere mensen waarmee je omgaat.

De trainer, Herman Buurman, is vader van een dochter en stiefvader van een zoon, de inhoud van de cursus is mede gebaseerd uit eigen ervaringen.

De cursus wordt aangeboden namens de Wandelwagensoos, in twee avonden; op dinsdag 9 en dinsdag 16 december van 19.30 -22.00 uur en kosten samen 25 euro incl koffie/thee. Locatie boerderij de Kroon in De Laar- Oost. Voor meer informatie en/of aanmelden, zie www.wandelwagensoos.nl

Gegevens

Begin:
9 december 2014 @ 19:30
Einde:
16 januari 2015 @ 22:00
Kosten:
€25

Organisator

Wandelwagensoos
E-mail:
info@wandelwagensoos.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Wandelwagensoos
Randweg 2
Arnhem,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
SHARE

Tweedelige avondcursus verbindend communiceren met je kind