Gratis babyproducten

Als je zwanger bent of net je kindje hebt gekregen zijn er een hoop gratis producten die je kunt ontvangen om te testen. Het leuke (en handige) van deze gratis artikelen is dat je gemakkelijk kennis kunt maken met de verschillende producten of merken én het scheelt geld.

Zwangerschapscadeau Arnhem
zwangerschapscadeau arnhemBen je woonachtig in Arnhem of omgeving? Bestel dan nu het zwangerschapscadeau, een cadeaubox vol leuke cadeautjes van plaatselijke ondernemers. Wat verrassend dat je zoveel leuke, belangrijke en prachtige producten en diensten bij jou in de buurt kunt vinden.
Bestel Zwangerschapscadeau Arnhem

Zwangerbox
oudersvannu 120x60.gifDe Ouders van Nu Zwanger Box zit vol leuke en handige producten voor aanstaande moeders. Denk aan de tijdschriften ‘Kinderen’ en ‘Ouders van NU’, een speentje van Difrax en een flesje van Chiccovoor de baby, Etos buikbalsem, Zwitsal Sensitive Wipes en kortingsbonnen.
Vraag direct de gratis Zwangerbox aan>

Babybox
De Ouders van Nu Baby Box is gevuld met interessante producten voor jonge moeders. Denk aan de tijdschriften‘Kek Mama’, ‘Groter Groeien’ en ‘OOK’; Etos wattenstaafjes, Sudocrem, Nestlé babyvoeding,kortingsbonnen en wisselende verrassingen! De Babybox ontvang je na de geboorte van je baby.
Vraag direct de gratis Babybox aan>

De blije doos
De Blije Doos 120x60Zwangere vrouwen ontvangen gratis het de-blije-doos-cadeaupakket van WIJ Jonge Ouders tijdens de zwangerschap en in het eerste jaar na de bevalling. Het cadeaupakket bestaat uit verschillende cadeaus waaronder:
– 10x per jaar GRATIS het magazine WIJ Jonge Ouders tot het kind 1 jaar oud is
– de blije doos, met daarin o.a. een heel pak Pampers, de ‘I love mama’ speen van Bibi, een Avent fles en Prénatal sokjes

Na inschrijving ontvang je een persoonlijk ophaalbericht waarmee je de cadeaudoos kunt ophalen bij een Prénatal filiaal.

Vraag direct De blije doos aan>

Baby & Mama tas bij Kruidvat
Tijdens je zwangerschap kun je bij Kruidvat de Baby & Mama tas aanvragen. Hierin vind je gratis producten zoals: Kruidvat Newborn luiers (18 stuks), een Kruidvat Koelbijtring en Kruidvat Baby Schuimbad*. Daarnaast ontvang je een kortingscode om je eigen foto’s op een stickervel t.w.v. €1,99 te laten afdrukken. Na de geboorte van je baby ontvang je een kortingscode voor een GRATIS fotocadeau.

Om de Baby & Mama tas en extra voordeel te ontvangen, moet je in het bezit zijn van een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart.

Lees meer over Baby & Mama tas van Kruidvat

1 Reactie

  1. Elizabeth
    18 januari 2014 at 13:14 — Beantwoorden

    Bij de jan libders kun je ook een babypakket ophalen, formulier op i’net uitprinten en ingevuld met geboortekaartje inleveren bij jan linders filiaal, daarnaast kun je je inschrijven bij olvarit en ontvang je vanuit hen af en toe een kleinigheidje, zoals bijvoorbeeld een setje lepels, of probeerverpakkingen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.