Kijkje in de keuken

Arnhemse Meisjes voor Arnhemse Moeders

Het promoten van Arnhemse Moeders gebeurt nu vooral online via Facebook. Dat gaat goed; we hebben nu bijna 350 betrokken moeders die de pagina hebben geliked. Het krantenartikel heeft ook een flinke boost gegeven aan de bekendheid van Arnhemse Moeders. Fijn om te horen dat veel moeders en ondernemers elkaar beter kunnen vinden via Arnhemse Moeders.

Omdat we een  lokale focus hebben willen we ook kijken naar ‘offline’ promotie. Daarvoor heb je promotiemateriaal nodig. Wat past er beter bij de Arnhemse Moeders en de slogan ‘Voor Arnhemse Meisjes die Arnhemse Moeders worden’? Juist ja: Arnhemse Meisjes!

We hebben de Arnhemse Meisjes ingepak en een mooi strikje en kaartje meegegeven. Het eerste evenement waar  je ze kunt vinden zal zijn op de Infomarkt ‘Bevallen@Rijnstate’ bij de stand van kinderkledingmerk Apenkopje:

2014-01-20 15.34.43

Heb jij misschien leuke ideeen om Arnhemse Moeders onder de aandacht te brengen van andere moeders? Laat het ons weten! 

Previous post

Zwangerschapsworkout in de buitenlucht

Next post

De mythe van de emancipatie? Deel 1: Kwaliteiten van een goed meisje

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.

2 Comments

  1. Marleen
    6 februari 2014 at 20:18

    Het zelfde idee maar dan misschien met een sample buikzalf en dan in de wachtkamers van de verloskundige-praktijken leggen? Of folders/flyers bij huisartsen/consultatiebureaus?

    • 8 februari 2014 at 09:02

      Ik ga eens peilen wat hiervan de mogelijkheden zijn hiervan. Hoe lees je zelf deze flyers en/of posters?