Kijkje in de keuken

Arnhemse Moeders bloggers bij Bevallen@Rijnstate

Afgelopen zaterdag was de infomarkt Bevallen@Rijnstate. Tijdens deze dag worden er presentaties over bevallen gegeven en zijn er rondleidingen op een verloskamer. In de centrale hal is er een informatiemarkt met stands van Rijnstate en verschillende regionale bedrijven. Een leuke en informatieve dag voor aanstaande ouders die willen bevallen in Rijnstate. Er stonden ook enkele Arnhemse Moeders bloggers op dit evenement. Reden voor mij om dus even langs te gaan.

Het was heel leuk om de hippe kleding van Anouk (Mama Manana) en Jacobi (Apenkopje) in het echt te bekijken en te voelen (fijne zachte stoffen).

Jacobi Lisa Anouk


 

 

 

 

 

Linda van LYNN Vriesen Fotografie had ook een stand waarin ze verschillende foto’s liet zien. Natasja van Je Baby Dichtbij stalde ook leuke items uit haar webshop uit.

Lisa Linda Lisa Natasja

 

 

 

 

 

 

Het was mooi om te zien dat alle onderneemsters die zich richten op (aanstaande) moeders dit ook sterk vanuit hun eigen passie en ervaring doen. Dat maakt ook dat hun producten en/of diensten goed aansluiten bij de moeders. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij en trots ben dat zulke toffe dames bloggen bij Arnhemse Moeders :-).

 

 

Previous post

De mythe van de emancipatie? Deel 1: Kwaliteiten van een goed meisje

Next post

Nieuw in Arnhem: JUNO, een glossy magazine voor (aanstaande) ouders.

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.