Kijkje in de keuken

Arnhemse Moeders: hoe het begon

Lisa en EliaIn mijn zwangerschap werd door mijn verloskundige aangeraden een zwangerschapscursus te volgen. Ik wilde graag een sportieve cursus volgen maar kon deze niet vinden. Jammer want ze zijn er zeker! Deze zoektocht bracht me op het idee voor Arnhemsemoeders.nl.

In mijn zwangerschapsverlof begon ik met het bouwen van de website en in oktober 2013 ging Arnhemse Moeders een beetje van start. Ik zeg expres een beetje, want het begon heel klein. Ik vroeg wat moeders van de ‘pufclub’ of ze het leuk zouden vinden om eens een blog te schrijven. Ze zeiden ‘ja’ (waar ik zó blij mee was) en zo ging het platform van start. Inmiddels zijn er een aantal (hele toffe!) vaste bloggers en wisselende gastbloggers die hun mooie, grappige en vaak herkenbare verhalen delen met arnhemse moeders. 

Het grooste doel van Arnhemse Moeders is te omvangen in 3 pijlers: informeren, inspireren en ontmoeten. De website moet een zo compleet mogelijk beeld geven van wat er allemaal op de (lokale) markt is voor moeders en aanstaande moeders. De blogs inspireren en de ontmoetingen worden via moedergroepen gefaciliteerd.

Een zwangerschap, het moederschap; de tijd vliegt voorbij. Arnhemse Moeders zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen :-). 

Voel je vrij om ideeen tegen me aan te houden, suggesties te doen, of mail me als je op welke manier dan ook bij wilt dragen. Want Arnhemse Moeders ‘ben’ ik niet in m’n eentje; dat ben ik samen met jullie!

 

Previous post

De voordelen van dragen

Next post

Waar een wil is, is een weg

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.