Kijkje in de keuken

Bezoek aan Hét Mama Event Arnhem

Hét Mama Event Arnhem, dat op 15 en 16 maart in de Rijnhal plaats vond, is een event voor (aanstaande) moeders uit de omgeving van Arnhem. “Het Mama Event heeft alles in huis om jouw zwangerschap en het moederschap optimaal te beleven” belooft de website. Uiteraard was ik als moeder én als oprichtster van dit platform heel nieuwsgierig!Arnhemse Moeders bloggers Linda, Anouk, Natasja en Jacobi hadden een eigen stand op de beurs. De Wandelwagensoos had een gezellig sooshoekje ingericht waar kindjes konden spelen en ouders bijkletsen.

Er waren veel stands met leuke producten. Van superschattige kleurrijke pakjes tot creatieve origami geboortekaartjes. Inspiratie opdoen kon er zeker. Helaas was het lage bezoekersaantal een domper voor zowel de Arnhemse ondernemers als de bezoekers. “Er waren wel fantastische handgemaakte producten aanwezig. De modeshow was ook super, zeker die op zondag toen zwangere vrouwen de catwalk betraden ” vertelt blogger Jacobi.

Ben jij naar Hét Mama Event Arnhem geweest? Wat vond je ervan?

Previous post

De mythe van de emancipatie? Deel 6: conclusie

Next post

10 tips tegen kanker

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.