Kijkje in de keuken

Hoera! 1 jaar oud – een terugblik

arnhemse moeders is jarigVorig jaar oktober ging Arnhemsemoeders.nl ‘zacht’ live. De website stond en het vullen met cursussen en andere informatie begon. De eerste bloggers meldden zich en in november werd Arnhemse Moeders wat bekender door het eerste persbericht en interview in de krant.

Inmiddels zijn we een jaar verder. We hebben al veel mooie verhalen van moeders en ondernemers uit Arnhem geplaatst op de website en gedeeld via Facebook en minstens zoveel (aanstaande) moeders bereikt en geïnspireerd.

Wat cijfertjes:
12.000 personen hebben Arnhemsemoeders.nl bezocht
40.000 pagina’s zijn bekeken op de website
14 bloggers bloggen op Arnhemsemoeders.nl
92 toffe verhalen van moeders en ondernemers zijn geplaatst
477 personen die Arnhemse Moeders leuk vinden op Facebook

Best gelezen blogs:

  1. Poep – 5ter
  2. Roze mist – Stephanie
  3. Je smartphone maakt meer kapot dan je lief is – Djoke
  4. 1 jaar geleden, en nu – Deborah
  5. Shirtworstelen – Anouk

Er wordt mij wel eens gevraagd of dit is wat ik had verwacht. Het antwoord daarop is nee. Zoveel leuke bloggers, reacties, lezers en ontmoetingen had ik niet verwacht. Maar ik vind het supertof!

Komend jaar blijven we ons focussen op de 3 pijlers van Arnhemse Moeders, namelijk informeren, inspireren en contact faciliteren. Verder gaan we ook op zoek naar moeders die vrijwillig willen bijdragen bij de (online én offline) activiteiten van Arnhemse Moeders. Denk hierbij aan tweets plaatsen, artikelen of blogs schrijven en het organiseren van activiteiten. Als je dit leuk lijkt dan maken we graag kennis met je!

 

Previous post

Sandra

Next post

Na het feest

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.