Moeder in Arnhem

Portrait of happy mother and babyBen je moeder én woon je in de omgeving van Arnhem? Dan ben je hier aan het goede adres! Op Arnhemse Moeders vind je handige en leuke tips voor moeders uit de omgeving van Arnhem. 

 

 

Ontmoet moeders in Arnhem
In een moedergroep ontmoet je moeders met dezelfde hobby, passie of leeftijd. Je kunt ook moeders uit dezelfde woonwijk of woonplaats ontmoeten. Hier vind je een overzicht van moedergroepen in Arnhem.

Lees verder

Babyzwemmen
Als je wat leuks wilt doen met je kindje  dan is baby- of peuterzwemmen  een leuke activiteit voor jullie! Naast dat het leuk is raakt je kindje spelenderwijs vertrouwd met water.

Lees verder

Bekkenbodem

Het is, vooral tijdens en na de zwangerschap, goed om je bewust te zijn van je bekkenbodem en de functie ervan. Bekkenfysiotherapeut Monique Arts is blogger bij Arnhemse Moeders en schrijft blogs vanuit haar expertise.
Lees de blogs van Monique

Cursussen
Er zijn verschillende soorten cursussen voor ouders in Arnhem. Veel cursussen hebben een eigen focus; bijvoorbeeld ontspanning of beweging. Ook leuk om andere ouders te leren kennen. Cursussen voor moeders in Arnhem.

Lees verder

Draagconsulenten
Bij een draagconsulent kun je terecht als je graag meer wilt leren over de mogelijkheden van het dragen van je kindje. Zij geven consulten over onder andere het dragen van je baby in een draagdoek, op je buik of rug.

Lees verder

Fotografie
Je zwangerschap, de bevalling en de eerste weken van je baby vliegen zo voorbij. Met een fotoreportage kun je deze mooie momenten vastleggen. In Arnhem maken de volgende fotografen zwangerschaps-, geboorte-, en/of newbornreportages.

Lees verder

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.