Jonge moedergroep Arnhem

jonge moedergroep Arnhem

Lijkt het jou leuk om samen met moeders een ochtendje voor jezelf te hebben? Dat kan! Bij de jonge moedergroep heb je effe tijd voor jezelf. Omdat er oppas aanwezig is heb jij je handen vrij voor een gezellig samen zijn met de andere moeders. Iedere week hebben we wat leuks op het programma staan, vaak iets creatiefs. Soms koken we samen. Ook is er ruimte voor coaching. Heb jij een vraag dan kunnen wij jou daar vaak verder bij helpen. Tijdens de moedergroep is er een leuke oppas aanwezig.

Je kindje kan tijdens de ochtend naar de oppas in een leuk aangeklede ruimte. De oppas, een vrijwilliger met oppaservaring, begint de met een verhaaltje en een liedje in de kring. De kinderen spelen daarna met gevarieerd speelgoed. Wij zorgen voor leuk uitdagend materiaal. Zelf mag je drinken, hapjes en luiers meenemen.

Als moeder heb je soms vragen en wil je wat meer uitleg over hoe je iets aan kan pakken. Daarom organiseren wij geregeld trainingen en workshop die daar bij aansluiten. Bijvoorbeeld over kinder-EHBO of ‘Hoe blijf ik consequent’.

De jonge moedergroep is op donderdagochtend van 9.30- 12.00 uur in jongerencentrum de Madser, Kronenburgbusbaan 25, 6831 EJ Arnhem.
Het is gratis en je hoeft je er niet voor aan te melden.

Wil je meer informatie dan kun je contact op nemen met Liesje van Haaren (06-46731964 of l.vhaaren@rijnstad.nl) of Sanne Janssen (06-52199441 of S.janssen@rijnstad.nl)

Button Bezoek de website

 

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.