Carlijn Siteur

Mijn naam is Carlijn Siteur en ik begeleid vrouwen die vanuit vertrouwen de zwangerschap, bevalling en het ouderschap willen beleven. De begeleiding kan zowel alleen, als samen met je partner, zodat jullie als team jullie kindje kunnen verwelkomen en begeleiden. Een zachte start van het leven gun ik alle kindjes!

Bij de geboorte van een kindje wordt er ook een moeder geboren en dat is een intense overgang waar nog weinig aandacht aan wordt besteed. Fysiek, emotioneel en hormonaal staat je leven volledig op zijn kop en dat is pittig om daarin mee te veranderen. Ik help graag om die overgang makkelijker te laten verlopen.Daarnaast kun je ook bij mij terecht als je behoefte hebt om begeleiding te ontvangen om een heftige bevalling te verwerken. Of als je merkt dat je veel zorgen maakt en een manier zoekt om daar je weg in te vinden.Gevoelens die heel normaal zijn, maar waar veel moeders alleen mee worstelen.

Naast individuele begeleiding organiseer ik ook moedercirkels. Een moment waarbij moeders bij elkaar komen om op gevoelsniveau het moederschap te bespreken. Ondersteund door ontspanningsoefeningen en chocola creëren we een plek waar we elkaar empoweren en supporten in plaats van bekritiseren en vergelijken. Een moment van herkenning en een moment om je batterij weer op te laden. Het moederschap is al pittig genoeg, laten we het elkaar vooral makkelijker maken!

Heb je interesse of zou je graag meer willen weten of dit ook iets voor jou is? Voor meer informatie kun je terecht op mijn website. Daarnaast mag je me altijd bellen voor meer informatie of om kennis te maken.

Bezoek de website