Mindful Run Mama Run Arnhem

Mindful Run Mama Run ArnhemMindful Run heeft een 5-weekse cursus ontwikkeld voor alle moeders die graag willen hardlopen. De cursus bestaat uit Mindfulness oefeningen, ademhalingstechnieken en hardlopen.

Het maakt niet uit of je net bevallen of al langer moeder bent. Hardlopen is een beweegvorm die gemakkelijk in te passen is in je dagelijkse leven en daarom zeer geschikt voor moeders die graag fit en vitaal willen blijven. Mindful Run leert je hoe je verantwoord en met plezier je conditie op kunt bouwen en hoe je dit het beste kunt combineren met je gezin. Loop je al langer? Dan leer je in de cursus hoe je meer energie krijgt door een betere ademhaling, hoe je een betere focus krijgt, hoe je gemakkelijker leert lopen en beter kunt ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Door het trainen van bewust ademhalen ben jij in staat om maximaal zuurstof aan je bloed toe te voegen. Zuurstofrijker bloed betekent meer zuurstof om de spieren meer energie te geven. Meer energie betekent meer uithoudingsvermogen. Veel hardlopers gebruiken de ademhaling niet optimaal. Met het trainen van je ademhaling kan je er in een paar trainingen al voor zorgen dat je naderhand een stuk plezieriger en meer ontspannen loopt.

De trainster van deze cursus is Dianne. Zij is zelf moeder van 2 kinderen en heeft veel ervaring met hardlopen in combinatie met een gezin. Dianne is zelf astma patiënt en heeft ervaren dat je met de juiste ademhaling zonder problemen kunt hardlopen, ook met een chronische ziekte.

De 5-weekse cursus Mindful Run Mama Run vindt plaats in Arnhem, locatie Sonsbeekpark. Startdata zijn te vinden op onze website.

Button Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.