Draagconsulent Liever Wij

MarjoleinMijn naam is Marjolein van de Laak en ik ben trotse moeder van twee zonen (2010 & 2012). Mijn oudste was een huilbaby. Hij had veel last van krampjes, sliep moeilijk en was erg onrustig. We ontdekten dat hij in de draagdoek gelukkig wel tot rust kwam. Hij heeft heel wat uurtjes doorgebracht bij mij en mijn man in de rekbare doek.

Toen ik zwanger was van mijn tweede mij ben ik mij meer gaan verdiepen in het dragen en mijn eerste geweven doek gekocht. Een passie voor dragen is toen ontstaan. In mijn enthousiasme heb ik ook andere ouders aangestoken en kwamen er steeds meer voor advies bij mij terecht.

Het geeft mij veel voldoening als ook andere ouders en kinderen ontdekken hoe fijn het is om te dragen/ gedragen te worden. In januari 2014 heb ik de opleiding draagconsulent bij Instituut voor Hechting gedaan. Ik ben ook aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten.

Je kunt bij mij terecht voor een draagconsult op maat, leren knopen met een doek, de bij jullie passende ergonomische drager vinden of je knooptechniek verbeteren.

Marjolein van de Laak
Emily Brontesingel 30
6836 TA Arnhem

info@lieverwij.nl

Button Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.