Draagconsulent Trees Blom

500_DSC_0276Het is heel belangrijk dat je aandacht besteedt aan de juiste draaghouding voor zowel jou als je kindje. De juiste draaghouding heet anders gezegd ‘ergonomisch dragen’. Door ergonomisch te dragen hebben zowel jij als je kindje plezier van het dragen en kun je tot ver in de peutertijd blijven dragen, mocht je dat willen.

Als draagconsulente, opgeleid door Ulrike Höwer van de Trageschule Dresden, kan ik je helpen ervaren hoe fijn het dragen van je kindje is. Daarbij neem ik mijn ervaring als consulent mee, maar ook mijn eerdere werkervaring als trainer en coach en – niet het minst belangrijk – mijn ervaring als moeder van twee jonge kinderen.

In de eerste plaats komen mensen vaak bij me omdat het dragen zo praktisch lijkt. Totdat je jouw kindje dichtbij je voelt en ruikt… Dan komt er namelijk zo’n stroom aan hormonen vrij (die onder andere zorgen voor een goede hechting) dat je steeds beter ervaart dat de natuur het eigenlijk zo bedoeld heeft.

Je kunt bij me terecht voor consulten, workshops of cursussen. Ook geef ik regelmatig een demonstratie of een lezing. Op de agenda kun je zien welke activiteit er wanneer plaatsvindt. Voor het uitproberen en huren van doeken is er de doekenbieb: erg handig als je nog niet precies weet waar je in draagland wil beginnen. Weet je wel waar je wil beginnen of misschien verder wil gaan met dragen: daarvoor is de webshop. En voor alle kleine vragen, of om gewoon even kennis met me te komen maken, heb ik de inloopochtend in het leven geroepen.

Mijn werkgebied omvat de regio De Liemers, Arnhem en de gehele Achterhoek.

Button Bezoek de website