Moeders Voor Elkaar

Moeders voor Elkaar is 12 jaar geleden opgericht, geinspireerd door een soortgelijk initiatief elders in het land. Er werd een verwendag georganiseerd voor moeders van een kind(eren) met een beperking. Dat leek vier Arnhemse moeders een goed idee. Het team van Moeders Voor Elkaar bestaat momenteel uit vier vrijwiligers.

De afgelopen jaren is het gelukt om een prachtige dag te organiseren, mede dankzij vele sponsoren. Jaarlijks verzorgt Moeders Voor Elkaar voor ongeveer 50 moeders een verwendag met allerlei activiteiten en een heerlijk buffet. Na afloop wordt er geproost en krijgen de moeders een leuke goodiebag mee. Op de website zijn de foto’s van de afgelopen jaren te zien. De verwendag 2013 zit er alweer op en de organisatie voor de verwendag 2014 is nu in volle gang.

Hoe jij kunt helpen

Moeders Voor Elkaar wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Helaas wordt het organiseren van Moeders Voor Elkaar met behulp van sponsoren de laatste jaren steeds moeilijker. De hulp van andere Anrhemse moeders zouden zij goed kunnen gebruiken! Bijvoorbeeld door spulletjes voor in de goodiebag te doneren. Bekijk voor meer informatie de website van Moeders Voor Elkaar.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.