StickyNieuws

Bijenkorf Arnhem gaat sluiten

De Bijenkorf ArnhemIn het bericht dat De Bijenkorf op haar website heeft gepubliceerd staat dat zij de filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amstelveel en Maastricht op flagshipniveau gaan brengen. Hieronder verstaat De Bijenkorf een verbeterde look & feel, uitgebreide merkenportfolio, integratie van de webwinkel op de winkelvloer en een klantenservice en winkelbeleving van internationaal topniveau.

Gevolg van deze keuze is dat De Bijenkorf Arnhem helaas per 1 januari 2014 de deuren moet sluiten. Volgens het bericht voldoen dit filiaal, samen met Bijenkorf Enschede, Groningen, Breda en Den Bosch niet aan een belangrijke combinatie van factoren, zoals de winkel zelf, de locatie en het verzorgingsgebied.

Het nieuws kwam hard aan voor veel Arnhemse inwoners, zo was te lezen op twitter. De Bijenkorf één van de belangrijkste publiekstrekkers. Volgens Jos Wegdam, voorzitter van winkeliersvereniging City Centrum Arnhem, een pareltje voor Arnhem.

Dat er een Primark komt in het Bijenkorf pand biedt Arnhemse shoppers nauwelijks troost. Op Facebook is het sentiment vooral dat de twee winkels niet elkaar te vergelijken zijn en dat Arnhem van shopstad wordt gedegradeerd naar een doorsnee binnenstad.

Previous post

There is no more story.

Next post

Moeder werkt minder na geboorte kind

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.