Nieuws

Eerste informatiedag Bevallen @ Rijnstate

RijnstateOp 16 november organiseert Rijnstate voor het eerst een informatiedag over bevallen in Rijnstate. De maandelijkse informatieavonden komen vanaf november te vervallen.

Zwangere vrouwen en hun partners zijn welkom tijdens deze informatiedag Bevallen@Rijnstate. De afdeling Verloskunde organiseert 5x per jaar op zaterdag een informatiedag waar u tussen 10.00 en 16.00 uur kunt binnenlopen en verschillende presentaties over bevallen kunt bijwonen. Daarnaast zijn er rondleidingen op een verloskamer en lopen er de hele dag medewerkers van Verloskunde rond waar u al uw vragen aan kunt stellen. In de centrale hal is er een informatiemarkt met stands van Rijnstate en verschillende regionale bedrijven.

De informatiedag vindt plaats in Rijnstate Arnhem. Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een tijd dat het u schikt en de presentaties bijwonen die voor u interessant zijn.

Bekijk voor meer data en informatie de agenda.

In 2014 staan de volgende informatiedagen gepland:

  • 8 februari 2014
  • 12 april 2014
  • 7 juni 2014
  • 13 september 2014
  • 8 november 2014

Previous post

Speelgoed repareren in Repair Café Arnhem

Next post

Ode aan moeders

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.