Nieuws

Interactieve workshop borstvoeding

Interactieve workshop borstvoeding ArnhemOp 6 november geeft Simone Lip de interactieve workshop borstvoeding in Arnhem. Bij deze workshop kun je op een interactieve manier de ervaringen die je tot nu toe hebt over borstvoeding met elkaar delen. Daarnaast ontvang je handige tips en informatie.

Inzet voor Borstvoeding
Inzet voor Borstvoeding‘ is de wegwijzer in alles gerelateerd aan borstvoeding. Helpt jou de juiste, professionele mensen en daarnaast de mooie en vooral goede producten te vinden wanneer die nodig zijn. Een lactatiekundige, maar ook een goede kolfspecialist die jou op weg helpt tijdens die onzekere, eerste tijd met je kindje.

Het ontstaan van Inzet voor Borstvoeding
Door op Social Media met een ‘Inzet voor Borstvoeding’ vraag van de dag te komen, ontving Simone Lip heel veel (professionele) informatie gerelateerd aan borstvoeding. Het resultaat is een interactieve workshop, een memoriespel. Samen met elkaar kennis opdoen.

Waar vind ik een goede en hippe voedingsbh? Borstvoeding en werken? Hoe dan? Waar vind je een lactatiekundige? Handig, een wens geboorteplan opstellen! Haar persoonlijke verhaal is de basis. Zelf was Simone Lip ook onzeker en hartstikke blij en tevreden toen ze eenmaal wist waar ze haar informatie kon halen. Simone zet dat met haar inzet bij elkaar op 1 plek. Via haar website, haar workshops en in de toekomst met een E-cursus.

Bekijk de agenda voor meer informatie over de Interactieve workshop borstvoeding op 6 november.

Previous post

Overtijd

Next post

Openbare bibliotheek Arnhem beste van Nederland

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.