Nieuws

Zwangerschap als verrassing na coma

SWNS.com
SWNS.com

Door een verkeersongeval lag  Gemma Holmes in  een kritieke toestand in het ziekenhuis. Haar rug was gebroken en de artsen waren somber over haar overlevingskansen.

Een test van het ziekenhuis wees uit dat Gemma  op dat moment 12 weken zwanger was. Omdat zij zelf niet bij bewust zijn was moest haar moeder een beslissing nemen over de baby. De artsen adviseerden om de zwangerschap af te breken maar Gemma’s moeder wilde het liefst wachten tot haar dochter weer bij zou komen zodat zij zelf de beslissing kon nemen.

Gelukkig ontwaakte Gemma na zes weken uit haar coma. De zwangerschap was een verrassing voor haar. Het bizarre  aan de situatie is dat ze een gedeelte van haar geheugen kwijt is en zich niet kan herinneren of ze een relatie had of wie de vader van het kind kon zijn. Ondanks dat besloot ze de baby te houden. “Ik dacht, als een klein baby’tje in mij het voor elkaar krijgt om zo’n verschrikkelijk ongeluk te overleven, dan heeft het gewoon zo moeten zijn. ” In mei werd haar zoontje Ruben Miracle geboren.

Previous post

Antidepressiva gevaar bij bevalling

Next post

Kruidvat Extra Care zuigelingenmelk uit de schappen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.