Nieuws

Bijzonder: een groot gezin binnen één jaar

Aanstaande Arnhemse MoederEen man en een vrouw uit de Amerikaanse staat Oklahoma waren in de veronderstelling dat ze geen kinderen konden krijgen en gaven zich op voor adoptie. Ze wisten toen nog niet dat ze binnen enkele maanden de trotse ouders zouden worden van vijf baby’s in totaal: drie dochters en twee zonen.

Het koppel, dat geen kinderen kon krijgen, besloot te adopteren omdat een IVF-behandeling voor hen te duur was. Ze kwamen in contact met een zwangere vrouw die bereid was haar kindje af te staan. Toen Sarah de zwangere vrouw vergezelde bij de gynaecoloog voor een echografie, bleek dat er drie baby’s op komst waren.

Dat vonden Sarah en Andy fantastisch: met één adoptieprocedure hadden ze meteen een uitgebreid gezin. Negen maanden geleden werden Joel, Hannah en Elizabeth geboren. Prematuur, maar in blakende gezondheid.

Toen de drieling nog in de couveuse lag, kregen Sarah en Andy nog een verrassing: Sarah was toch op natuurlijke wijze zwanger geraakt. Daar hield het niet op. De eerste echo toonde niet één maar twee baby’s.

Lees het hele artikel op AD.nl

Previous post

Max draagt broeken én jurken

Next post

Soosochtend: kindjes spelen en ouders kletsen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.