Nieuws

Gezocht: Moeders met een visie

Het beeld wat we hebben van moederliefde, moederschap is een bekend beeld. Een moeder heeft onvoorwaardelijk lief, houdt van alle kinderen evenveel, is altijd geduldig, opofferend en weet van nature altijd precies het goede te doen. En dat gaat helemaal vanzelf.

Ligt die lat niet een beetje te hoog, vragen wij ons af. Want lang niet alle moeders hebben het gevoel dat het allemaal maar ‘vanzelf’ komt aanwaaien. Klopt het nog wel, het beeld wat we hebben van moederliefde, moederschap en de werkelijkheid? Voor het boek zoeken we vrouwen die hun visie en ervaringen willen delen over moeder-zijn of de relatie die zij hadden met hun moeder. Want wordt het niet eens tijd dat we gaan zeggen hoe het écht is?

Heb jij altijd al willen meeschrijven aan een boek? Of wil je jouw visie op moederschap of moederliefde delen? Dan is dit je kans! Op 8 november wordt, tegelijk met theatershow ‘She- of de Mythe van de Moederliefde’, een boek over het thema moederschap en moederliefde gepresenteerd.

Voor dit boek is NumerRo Primo op zoek naar mannen en vrouwen die (anoniem) willen vertellen hoe het écht zit met moederliefde en moederschap. Deel ook jouw ervaringen! Meld je dan aan via: info@numeroprimo.nl

Lees ook:
De mythe van de moederliefde…

Previous post

Nieuw: Presikhaaf mama's

Next post

Gratis cursus: 'Opvoeden van een meerling'

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.