ActiesNieuws

Hét Mama-event van Arnhem en omstreken

het mama event

Laat je inspireren! Op 15 en 16 maart vindt Het Mama Event Arnhem plaats. Het Mama Event is een hippe zwangerschapsbeurs, babybeurs en kinderbeurs voor de (aanstaande) mama en haar kindjes (t/m 6 jaar). Van babykamers tot kraamzorg, van positiekleding tot kinderkleding, van babygebaren tot kinderopvang en speelgoed. Je vindt het allemaal tijdens het ultieme shopwalhalla voor zwangeren en mama’s.

Gratis tickets
Hippe kinderkledingshop Apenkopje uit Arnhem staat ook op deze mamabeurs. We zouden het superleuk vinden als jij ook een kijkje komt nemen bij de stand van Apenkopje. Daarom is er, in samenwerking met Arnhemse Moeders, een actie opgezet zodat jij gratis naar Het Mama Event kunt.

Bij een bestelling van €30,- bij Apenkopje ontvang je namelijk een gratis ticket voor Het Mama Event. En omdat dit een voorverkoopticket is ontvang je ook nog eens goodiebag.

Gebruik bij het afrekenen de code MAMAEVENT om jouw gratis ticket te bestellen.

Mis het niet!

Button start met shoppen

 
Algemeen Banner 468x60

Previous post

Oermoeder

Next post

Shirtworstelen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.