Nieuws

Nieuw in Arnhem: JUNO, een glossy magazine voor (aanstaande) ouders.

JUNO zwanger, baby en kind ArnhemArnhem – Op 15 februari a.s. is de feestelijk lancering voor alle deelnemers aan het JUNO glossy magazine in Villa Velperweg in Arnhem. Dan wordt het eerste exemplaar van het JUNO magazine overhandigd. Het nieuwe magazine is helemaal gericht op zwangerschap, baby en kind en is voor (aanstaande) ouders in Arnhem en omgeving te vinden op verschillende locaties.

Het magazine staat vol met informatieve artikelen over bijvoorbeeld de goede inspanningen van twee verloskundigen uit Arnhem voor een kraamkliniek in Gambia, wat een lactatiekundige voor je kan betekenen en er wordt meer informatie gegeven over de nieuwe Kaya Birthing Stool (baarkruk). Ook vind je een interessant artikel over wat een bekkenfysiotherapeut voor je kan betekenen en vertelt moeder Josefine van Asdonk, eerder bekend als Irene Verweijden in de soap Goudkust, over haar ervaringen met het moederschap en het geven van borstvoeding. Zoek jij nog die wegwijzer in alles gerelateerd aan borstvoeding, lees dan het artikel over Inzet voor Borstvoeding, een initiatief van de Arnhemse Simone Lip. Verder vind je prachtige aanraders op het gebied van moedermelk-sieraden tot praktische, mooie producten voor jou en je kind. 

JUNO is een initiatief van Mama2b, Essenza Media en Essenza Fotografie. Het magazine is bedoeld om (aanstaande) ouders kennis te laten maken met regionale ondernemers en initiatieven uit Arnhem en directe omgeving op het gebied van zwangerschap, baby en kinderen. De inkijkexemplaren van het magazine zijn te vinden in verschillende wachtkamers van verloskundigenpraktijken, de bibliotheek, kraamzorgorganisaties en kinderdagverblijven in Arnhem en omgeving.

Previous post

Arnhemse Moeders bloggers bij Bevallen@Rijnstate

Next post

Sst..

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.