Nieuws

Extra coachingslessen NVFB-ZwangerFit® ingepland

Zwangerfit HuissenBen je zwanger en uitgerekend tussen begin april en midden juni 2015? Wil je je graag, samen met je partner, goed voorbereiden op de Bevalling? Dianne Sissing van NVFB-ZwangerFit® Huissen heeft een 4-tal extra coaching-lessen ingepland!

Tijdens de eerste 3 lessen van ± 1 uur 15 min. wordt niet alleen door een PowerPoint veel informatie gegeven over de bevalling, de interventies (o.a. de GeboorteTENS) en de controles op de baby, maar wordt er ook geoefend op de ontspanning, ademhalingstechnieken en houdingen. Je partner mag dan mee!

De partnerles (4de les) duurt ±2,5 uur. Dit is met name een Doe-les. In deze les leer je samen weeën opvangen, d.m.v. de ondersteuning bij de ademhalingstechnieken en houdingen. Op en met de FitBal (GeboorteBal). Ook leert je partner jou masseren (Zwangerschapsmassage!) en is er aandacht voor de REBOZO-massage (een ondersteunende) techniek met (baby)draagdoeken!

Startdata: vrijdagavond 27 febr. 2015 (of 13 maart 2015)
les 1.: Start van de Bevalling
les 2.: de Ontsluitingsfase
les 3.: de Persfase
les 4.: De Partner-les
Kosten € 50,00

Interesse?
Geef je dan nu via www.diannesissingbabymassage.nl op voor de coaching lessen ter voorbereiding op de bevalling. Ook als je later uitgerekend bent kun je je alvast inschrijven.

Previous post

Bootcamp, dat wil ik ook wel eens proberen!

Next post

Een 'wat wordt het' feestje

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.