Nieuws

Zorg jij dat De Wandelwagensoos blijft bestaan?

Veel Arnhemse Moeders zijn bekend met de meest bekende ontmoetingsplek voor ouders in Arnhem: De Wandelwagensoos. Hier komen jonge ouders van kinderen tot 4 jaar met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen lekker met elkaar kunnen spelen.

De Wandelwagensoos is een stichting met een bestuur die bestaat uit betrokken jonge moeders die zich graag vrijwillig inzetten om ervoor te zorgen dat de Wandelwagensoos blijft voort bestaan. Oprichtster Angelike Nuhn heeft haar taken als voorzitter van het bestuur overgedragen aan ‘interim voorzitter’ Alexandra. Per 1 februari is Alexandra gestopt met deze functie. De overige bestuursleden nemen haar taken tijdelijk waar. Daarom is het bestuur op zoek naar een enthousiaste voorzitter met daadkracht die de Wandelwagensoos kan leiden.

Het vinden van een geschikte voorzitster is van groot belang wil De Wandelwagensoos kunnen blijven bestaan. “Ik zou het heel jammer vinden als De Wandelwagensoos moet stoppen. We kunnen alleen blijven doorgaan met nieuwe vrijwilligers en een geschikte voorzitter die De Wandelwagensoos kan leiden. Ik hoop dan ook dat we die gauw vinden!” licht bestuurslid Marije de Jonge toe.

Hieronder vind je de vacature voor de taak van voorzitster. Verder is De Wandelwagensoos ook op zoek naar een PR functionaris en gastvrouwen. Dit zijn allemaal vrijwilligersfuncties die, naast de bijdrage aan het voortbestaan van De Wandelwagensoos, een enorme pré zijn voor jouw netwerk en professionele ervaring.

Vacature Voorzitster (vrijwilligersfunctie)
Stichting Wandelwagensoos is per direct op zoek naar een enthousiaste voorzitster. Heb je tijd om je in te zetten voor onze stichting en herken je je in het profiel? Dan horen wij graag van je!
Jouw taken:
– Eerste aanspreekpunt voor bezoekers, vrijwilligers en externen
– Voorzitten bestuursvergaderingen en vrijwilligersavonden
– Aansturen bestuursleden (zorgdragen dat alle taken worden opgepakt)
– Werven en begeleiden vrijwilligers
– Verzorgen roosters vrijwilligers
– Leggen van contacten in de ‘mama’ wereld, om te zorgen voor naamsbekendheid en nieuwe instroom

Wie we zoeken:
– enthousiaste kartrekker: jij bent het gezicht van de Wandelwagensoos
– je hebt affiniteit met de doelgroep (moeders die bewust en geïnformeerd keuzes maken op het gebied van ouderschap en opvoeding)
– je weet visie om te zetten in concrete acties
– je bent een sociale spin in het web, legt makkelijk contact en bent een echte netwerker
– je hebt tijd om je in te zetten voor de Wandelwagensoos. Tijdsinvestering: 4-8 uur per week

Word je enthousiast van wat je leest? Stuur dan een mail met motivatie naar marije@wandelwagensoos.nl. We gaan graag met je in gesprek!

Vond je dit leuk? Sluit je dan aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem!

 

Previous post

CheezzBaby - Online Cursus Babyfotografie - Met de code 'ACTIE29' een cursus babyfotografie nu €29,- i.p.v. €89,-

Next post

Babyenkids.nl - 10% korting op alles, m.u.v. van nieuwe collectie kleding

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.