BlogNieuws

Fieperdepiep festival in Stadstheater Arnhem

Fieperdepiep hoera! De bekende illustratrice Fiep Westendorp, vooral bekend van haar tekeningen van Jip en Janneke en de poezen Pim en Pom, zou dit jaar honderd jaar zijn geworden. Om dat te vieren vindt op 27 november het Fieperdepiep Festival plaats in Stadstheater Arnhem. Het festival is een theaterbelevenis voor kinderen vanaf twee jaar. Een overzicht van het programma.

De Fiepbus (4+)
Buiten staat de Fiepbus klaar: een vrolijke dubbeldekker! Beneden gaan ze op avontuur in de wereld van Fiep. Op de bovenverdieping kunnen ze spelletjes doen, knutselen en nog veel meer. Wie weet worden er ritjes gemaakt…

Fiep Fiep Vogeltje (2+)
Een beeldende, muzikale voorstelling over een avontuurlijke reis van een vrolijk jongetje èn een paniekvogel. Fiep Fiep Vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar. Gebaseerd op de illustraties van Fiep Westendorp.

Pim & Pom (3+)
Speciaal voor dit jubileumjaar is er een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! En… hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De poezen Pim en Pom uit de boeken van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Veel lekkere muziek en pakkende liedjes. En de kinderen doen natuurlijk gezellig mee!

Koop je kaarten en check de tijden op de website van Arnhemse Podia!

Meer informatie en kaarten via: Arnhemsepodia.nl

 

 

Previous post

Kwart over zes

Next post

Kinderen treden op in Café De Kroeg

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.