BlogNieuws

Nieuw in Rijkerswoerd: speelmorgen voor peuters tot 2 jaar

In Rijkerswoerd is er een nieuwe ontmoetingsplaats voor ouders en hun kinderen tussen 1 en 2 jaar gestart: de speelmorgen. Het initiatief is genomen door Stichting Peuterspeelzalen Arnhem. De Speelmorgen vindt vanaf 24 oktober elke woensdag plaats van 9.30 tot 11.15, met uitzondering van de schoolvakanties.

De Speelmorgen laat ouders en kinderen alvast kennis maken met het ‘spelend leren’, zoals dat op de peuterspeelzaal vanaf de leeftijd vanaf twee jaar wordt aangeboden. Voor ouders is de Speelmorgen een mooie mogelijkheid om andere ouders uit de buurt te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Of het nu gaat om opvoeding, ontwikkeling, combinatie werk en kind(eren), voeding of zindelijkheid, alles is bespreekbaar. Daarnaast worden er regelmatig thema-ochtenden georganiseerd over bijvoorbeeld muziek op schoot, voeding en voorlezen.

Vast programma
De Speelmorgen heeft een vast programma, waarin zoveel mogelijk wordt aangesloten op de speel- en leermethode Kaleidoscoop. Deze methode wordt door de peuterspeelzaal veel gebruikt en leert kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zelfstandig te werken.

Om deel te nemen aan de Speelmorgen kun je gewoon binnenlopen om vrijblijvend mee te doen of neem je contact op met Mariska Klevering, coördinator Speelmorgen, via 026 352 33 50 of speelmorgenrijkerswoerd@gmail.com.

De speelochtend vindt elke woensdagochtend van 09.30 – 11.15 uur plaats, behalve in
schoolvakanties. De kosten van de Speelmorgen zijn 1 euro per keer. Je kunt zelf fruit en drinken meenemen voor je kind(eren).

Locatie van de Speelmorgen is:
Speelmorgen Rijkerswoerd,
ingang via peutercentrum Dikkertje Dap
Pythagorasstraat 9
6836GA Arnhem

Previous post

Winterjas in hartje zomer

Next post

Peuterspeelzaal Het Paasheuveltje: mijn ervaringen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.