BlogNieuws

Vierde editie van kinderkleding- en speelgoedbeurs

Op 11 maart is er weer een beurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed in Recreatiezaal Craneveer in Arnhem-Noord. De beurs is georganiseerd volgens het kledinginbreng concept. Alle ouders kunnen kleding inbrengen die de vrijwilligers op de beurs verkopen. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de eigenaar.

“We vinden het zonde om nieuwe kleren of spullen te kopen als er nog genoeg van is. Doel van de beurs is om het hergebruiken van artikelen te stimuleren. Het is milieuvriendelijk én goed voor je portemonnee” vertelt mede-organisator Gemma. De beurs draait volledig op vrijwilligers die als ‘beloning’ eerste keus hebben bij de ingebrachte artikelen.

Alle ouders die kleren of speelgoed willen verkopen kunnen zich registreren op de website. Alle kleding die niet verkocht wordt gaat naar de Kledingbank, het onverkochte speelgoed gaat naar speelgoedbank Speelstoet. De organisatoren van de beurs bezochten de Kledingbank en Speelstoet om te zien hoe het verder verloopt met de overgebleven kleding. In de Craneveer nieuwsbrieven zijn de stukken over De Kledingbank en Speelstoet te lezen.

Mensen die willen shoppen zijn vanaf 10.30 welkom. Alle kleding ligt netjes gesorteerd op maat en geslacht. Voor de shoppers heeft Gemma één tip: “Neem een grote tas en contant geld mee want het wordt shoppen geblazen!”. Meer informatie over de beurs vind je via de website.

Vond je dit bericht leuk? Sluit je dan ook aan bij meer dan 1.100 moeders uit Arnhem:

Previous post

Zindelijkheid: toch geen strijd

Next post

Review Studio Memoire

The Author

Redactie

Redactie