BlogNieuws

Koningsdag 2018 in Arnhem

Aanstaande vrijdag hijsen we het hele gezin weer in oranje outfits en voorzien we de wangen van rood-wit-blauw schmink want dan is het weer Koningsdag! Hieronder een overzicht van wat er allemaal te doen is in Arnhem.

Koningsdag in Sonsbeek Park
In het Sonsbeekpark kun je aanstaande vrijdag klimmen, klauteren, roetsjen en glijden. Naast deze bootcamp kunnen de kinderen zich ook laten schminken. Daarnaast zijn er optredens en kinderen kunnen meedoen aan workshops met onder andere de Pietjes, de Zingende Zeemeerminnen en de feetjes van Starz. Het programma in Sonsbeek Park is te vinden tussen de Molenplaats en Grand Café aan de Beek, en bij de Stadsvilla en de Palatijn. Tijden: 13.00 tot 16.00.

Koningsmarkt Zijpendaalseweg
Lekker rondneuzen naar leuke spulletjes doe je vrijdag aan de Zijpendaalseweg, de nieuwe locatie voor de Koningsmarkt. Op de Koningsmarkt bieden particulieren hun spullen aan. Bijkomend voordeel is dat je van de Zijpendaalseweg zo oversteekt naar Sonsbeek park!

Park Angerenstein
In Park Angerenstein in Arnhem-noord is er een volledig dagprogramma tussen 9.00 en 18.00. Er is onder andere een kleedjesmarkt en er zijn veel activiteiten voor kinderen.

Elderveld
Rondom Sporthal Elderveld is van alles te doen. Voor de kinderen zijn voor €2,- polsbandjes te koop om mee te doen met de activiteiten. Activiteiten zijn onder andere een treintje door de wijk, springkussens en bubbelvoetbal. Ook is er een rommelmarkt. Meer informatie: www.elderveld.nl

De Laar Oost
Vanaf 10:00 uur zijn er allerlei activiteiten rondom boerderij de Kroon. Er is een enorme glijbaan voor oudere kinderen. Voor de kleintjes is er een springkussen en een draaimolen. Meedoen aan de spelletjes is voor leden gratis en voor niet-leden € 1,00. Meer informatie: oostelaar.nl

Craneveer / Alteveer
In Craneveer en Alteveer wordt het Koningsdagfeest gehouden op het Oremusplein. Na een fietsoptocht door de wijk is er een vrijmarkt en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Meer informatie: www.craneveer.nl

Schaarsbergen
In Schaarsbergen zijn er voor zowel volwassen als kinderen activiteiten georganiseerd.
Meer informatie: ovschaarsbergen.nl

Previous post

Moederschap is geen baan

Next post

Meivakantie: dit is er allemaal te doen in Arnhem

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.