BlogNieuws

Nicole wist bij bevalling pas dat ze zwanger was

Ken je het programma ‘I didn’t know I was pregnant’ van TLC? In het programma worden de verhalen verteld van vrouwen die tot de bevalling niet wisten dat ze zwanger zijn. Achteraf gezien waren er wel wát symptomen, maar sommigen menstrueerden tijdens de hele zwangerschap. Daarnaast zijn de moeders vaak wel wat aangekomen maar hebben zij geen typische bolle zwangerschapsbuik. Ik kan het me amper voorstellen dat je zoiets niet doorhebt. Dat had Nicole uit Eerbeek ook. Nicole is moeder van drie kinderen en wist tot de bevalling van haar vierde kind niet dat ze zwanger was. 

Nicole was al drie keer eerder zwanger en daarvan was ze zich alle drie de keren maar al te bewust. Tijdens haar  vierde zwangerschap menstrueerde ze  echter gewoon, door het gebruik van de pil. Dat ze de baby nooit heeft gevoeld en ook nooit een babybuik heeft gekregen komt doordat de baby in de rug werd gedragen. Haar darmen en buikspieren hadden namelijk geen ruimte gemaakt voor de baby.

Een dag voor de bevalling dacht Nicole dat haar menstruatie zich aankondigde. Ze had een rugpijn die gedurende de nacht heviger werd. De volgende ochtend was de pijn zo erg dat haar man de huisartsenpost belde. Een half uur later kwam Nicole aan bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Apeldoorn. De arts onderzocht Nicole en vroeg of ze haar mocht toucheren. Hoewel Nicole dit vreemd vond stemde ze toe. De arts voelde en zei : “mevrouw ik voel een hoofdje, u bent aan het bevallen”. Ondanks het feit  dat Nicole tijdens de zwangerschap heeft gerookt, alcohol heeft gedronken en onder andere sushi en rood vlees heeft gegeten is Lisa gezond ter wereld gekomen.

Nicole heeft besloten zich toch maar te laten steriliseren.

Bron: ad.nl

Previous post

'Babyopvang 15 tot 20% duurder bij invoer IKK'

Next post

Moederschap is geen baan

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.